Excelbet

1. NU paria la Excelbet pana nu citesti aceste 3 lucruri!

Casa de pariuri Excelbet

1.In momentul scrierii acestui articol, la Excelbet este in desfasurare o tombola unde se poate castiga saptamanal un Smart TV. Marele premiu al extragerii – Dacia Logan Seris SL Plus.

2.Excelbet se numara printre putinele case de pariuri fizice al carui program poate varia in asa fel incat acestea pot fi deschise pana tarziu in noapte!

3.In cazul in care erati fani ai fostei case de pariuri Sky Bets, probabil ca ati fi interesati sa stiti ca Excelbet este aceeasi casa de pariuri, schimbandu-si numele in 2015!

De ce să nu pariezi din confortul casei? AICI
ai topul agențiilor online!

2. Ce trebuie sa stii despre Excelbet?

Casa de pariuri Excelbet este detinuta de S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L. si activeaza in baaz unei licente eliberate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania.

Daca numele de Excelbet nu va spune foarte multe, s-ar putea sa va para mai familiara denumirea de Sky Bets. In urma cu ceva timp, mai exact prin anul 2015, casa offline de pariuri Sky Bets a trecut prin transformari majore ce au tinut atat de oferta de pariere, site-ul agentiei cat si numele ce a devenit ulterior Excelbet.

Aceasta este o casa de pariuri offline ce activeaza de ceva timp pe teritoriul tarii noastre. Desi domeniul ei de activitate se restrange numai asupra mediului offline, oferta de pariere include si pariuri live sau pariuri cu optiune de cashout.

Oferta de pariere nu se numara printre cele mai generoase oferte insa acopera o mare parte dintre sporturile populare si evenimentele aferente acestora.

NETBET este una dintre cele mai bune agenții din Romania – Click pe buton si profita de bonus!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

3. Cum verifici biletul la Excelbet?

Verificarea biletului la Excelbet se face ca si la majoritatea caselor de pariuri offline. Procesul va presupune introducerea unor coduri aflate pe biletul de pariere plasat la aceasta casa de pariuri.

Cum verifici biletul la Excelbet

Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, pe bilet se gasesc Seria biletului si Codul. Aceasta combinatie de coduri este unica si este folosita la identificarea biletului dumneavoastra. Acum ca am stabilit aceste lucruri, vom intra pe pagina casei de pariuri, excelbet.ro. Aici, daca vom naviga putin mai jos, in pagina vom gasi o sectiune, in partea stanga, asemanatoare cu cea din imaginea de mai jos.

Verificare bilet Excelbet

Aici vom introduce codurile de pe biletul de pariere pentru a putea vedea daca acesta este castigator sau nu. Putem verifica biletul chiar si in timpul desfasurarii evenimentelor pentru a ni se afisa rezultatele acestora, insa verdictul se va da dupa ce toate evenimentele au fost finalizate.

Bilet Verificat Excelbet

Daca dorim sa vedem o desfasurare a detaliilor fiecarui eveniment in parte, asa cum este afisata la evenimentul – Juventus vs Chievo, va trebui sa facem click pe evenimentul respectiv.

Vrei să pariezi la o casă mai bună? Alătură-te zecilor de mii de pariori care au ales BETANO!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

Ca si la majoritatea caselor de pariuri, avem si optiunea de rezultate unde ne putem verifica bietele. In cazul in care stiti exact ce evenimente ati avut pe bilete si care este pronosticul dat de voi atunci cand ati pariat, nu este nevoie sa aveti bilentul la indemana. Puteti intra in sectiunea de Rezultate de pe site-ul celor de la Excelbet unde veti afla deznodamantul evenimentelor din oferta acestora de pariere

Rezultate Excelbet

Pariază la cea mai mare agenție online cu un super bonus la prima depunere!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

4. Bonusuri si promotii la Excelbet

Desi poate ca nu la fel de generoasa ca o casa de pariuri online, Excelbet ofera niste bonusuri competitive menite sa atraga cat mai multi clienti.

1. Unul dintre aceste bonusuri este “BONUS Meciuri”. Acest bonus se acorda atunci cand jucam bilete simple cu mai multe evenimente, iar cotele fiecarui eveniment depasesc valoarea de 1.30. Incepand cu 25 Ianuarie 2019, grila de bonus a fost actualizata si se prezinta asa:

 • 100% – Pentru 23-30 evenimente pariate
 • 90% – Pentru 22 evenimente pariate
 • 80% – Pentru 21 evenimente pariate
 • 75% – Pentru 20 evenimente pariate
 • 70% – Pentru 19 evenimente pariate
 • 65% – Pentru 18 evenimente pariate
 • 60% – Pentru 17 evenimente pariate
 • 55% – Pentru 16 evenimente pariate
 • 50% – Pentru 15 evenimente pariate
 • 40% – Pentru 14 evenimente pariate
 • 35% – Pentru 13 evenimente pariate
 • 30% – Pentru 12 evenimente pariate
 • 25% – Pentru 11 evenimente pariate
 • 20% – Pentru 10 evenimente pariate
 • 15% – Pentru 9 evenimente pariate
 • 10% – Pentru 8 evenimente pariate
 • 7% – Pentru 7 evenimente pariate
 • 5% – Pentru 6 evenimente pariate

In cazul in care anumite evenimente de pe bilet sunt anulate sau declarate nule, evenimentul se va scadea din numarul total iar bonusul se va acorda pentru restul evenimentelor valide de pe bilet.

2. O alta promotie pe care o regasim aici si care nu este tocmai exclusiva, este “Pariul Sansa”. Conform acestei promotii atunci cand avem pe un bilet 11 sau mai multe evenimente cu cote de peste 1.25 si pierdem doar unul dintre ele, vom castiga oricum 10% din produsul cotelor evenimentelor castigatoare inmultinte cu miza plasata pe bilet.

3. Pariuri Cashout la Excelbet. Desi pare putin iesit din comun ca o casa de pariuri offline ofera acest gen de optiune, cei de la Excelbet au decis sa o faca. Putem cere plata pariurilor inainte de terminarea toturor evenimentelor pariate. Este de precizat faptul ca nu toate evenimentele se bucura de optiunea Cashout ci numai cele stabulite de furnizor.

Dacă vrei să te bucuri de super promoții și bonusuri, îți recomandăm FORTUNA – Click pe buton!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

5. Care este miza minima la Excelbet?

La pariurile sportive oferite de Excelbet, miza minima acceptata pe un bilet este de doar 2 LEI. Cu toate acestea, nimic nu va impiedica sa incercat sa creati bilete “supraomenesti” si sa incercati sa atingeti castigul maxim ce se poate oferi pentru un bilet, si anume acela de 100.000 LEI.

Click pe butonul alăturat și descoperă oferta de pariere de la MAXBET!

BONUS: 700 RON în pariuri GRATUITE

6. Oferta sportiva Excelbet

Oferta de pariuri sportive a celor de la excelbet nu este una nici foarte saracacioasa, daar nici una prea bogata. Aceasta cuprinde 12 sporturi, incluzand :

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Rugby
 • Baseball
 • Fotbal Australian
 • Hochey
 • Volei
 • Polo
 • Fotbal in sala
 • Floorball

Pentru o casa de pariuri offline, aceasta oferta este destul de decenta, acoperind o mare proportie din evenimentele indragite de pariorii clasici. Ca sa putem accesa lista de sporturi pe siteul Excelbet este nevoie sa selectam mai intai ziua in care au loc evenimentele pe care vrem sa pariem din meniul din stanga. Dupa ce am facut acest lucru, in partea de sus-centru, vor aparea 3 taburi : Pariuri, Sporturi si Afisare. Apasand pe butonul Sporturi vom putea vedea o lsita completa cu sporturile enumerate mai sus.

Vrei o ofertă mai bogată? Încearcă UNIBET și NU rata pachetul de bun venit!

BONUS: 300 RON pariu fără risc + 222 rotiri EGT

7. Loto la agentia Excelbet

Daca la capitolul pariuri sportive, oferta nu este printre cele mai generoase, cand vine vorba de loterii internationale, la Excelbet vom putea gasi o carietate foarte large de astfel de loterii:

 • Canada

– LOTO Canada Atlantic

 • Finlanda

– LOTO – Finlanda Keno 1

– LOTO – Finlanda Keno 2

 • Franta

– LOTO – Franta

– LOTO – Franta Keno 1

– LOTO – Franta Keno 1

 • Grecia

– LOTO – Grecia KINO

 • Italia

– LOTO – Italia Keno

– LOTO – Win for life

– LOTO – Win for life Numerone

 • Letonia

– LOTO – Letonia Keno 1

– LOTO – Letonia Keno 2

– LOTO – Letonia Keno 3

 • Polonia

– LOTO – Polonia Multi1

– LOTO – Polonia Multi2

 • Slovacia

– LOTO – Slovacia Keno

 • Spania

– LOTO – Spania Bono

 • SUA

– LOTO – Colorado Cash5

– LOTO – Florida Fantasy

– LOTO – Michigan Fantasy

– LOTO – New York 5

– LOTO – NY Loto Pick

– LOTO – Pennsylvania Treasure

– LOTO – Washington Daily Keno

– LOTO – Wisconsin B

Joacă-te pe cele mai cunoscute LOTERII de acasă cu agenția NETBET!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

8. Pariuri live la Excelbet

Desi Excelbet este o agentie offline, aici vom putea profita de pariurile live. Partea dezavantajoasa in aceasta situatie este ca va trebui sa fim prezenti intr-o agentie Excelbet pentru a putea paria in timpul desfasurarii evenimentelor. Pe site-ul acestora nu se pot gasi cote actualizate Live in timpul meciului, asadar, pentru a ne informa despre cotele aferente evenimentelor live, ar trebui sa intrebam mereu operatorul din agentia respectiva.

9. Sediile Excelbet in Romania

Sediile Excelbet

Conform siteului Excelbet, la noi in tara exista peste 300 agentii atat proprii cat si in sistem de franciza. Tindem sa credem ca aceste informatii sunt putin invechite deoarece in acelasi paragraf suntem informati si ca Excelbet este cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din romania. Insa analizant putin informatiile actuale, putem spune ca acestia sunt clar depasiti de case de pariuri precum TotalBet ce au peste 1900 de agentii in toata tara, majoritatea in franciza

Multe dintre aceste sedii, mai exact cele in franciza, sunt amplasate in baruri si localuri de strada. Sediile se pot regasi in 39 de judete dintre cele 41 ale tarii noastre, deci putem spune ca au o raspandire destul de vasta.

În online poți paria de oriunde te afli – Alege Admiral!

BONUS: Profit dublu la primul pariu + 150 RON Freebet (tot dupa primul pariu)

10. Program casa de pariuri Excelbet

Programul de functionare al agentiilor Excelbet este de 12 ore pe zi, 7 zile din 7, ca la majoritatea caselor de pariuri offline. Acesta este cuprins in intervalul orar 10:00 – 12:00. Insa acest program nu este valabil pentru toate agentiile, ci doar pentru cele proprii. Agentiile in franciza au dreptul de a-si creea un program de functionare propriu. Asadar, daca gasiti un bar deschis la ora 1/2 noaptea care sa colaboreze si cu Excelbet, fiti siguri ca va veti putea plasa pariurile si la astfel de ore tarzii.

Uită de program! Pariază la 888Sport la orice oră din zi și din noapte cu un super bonus la prima depunere!

BONUS: Bonus până la 500 lei + 40 rotiri gratuite

11. Program de sarbatori casa de pariuri Excelbet

Program casa de pariuri Excelbet de Craciun si Revelion:

– 24 decembrie: 10-16

– 25 decembrie: inchis

– 31 decembrie: 10-16

– 1 ianuarie: inchis

Program casa de pariuri Excelbet de Paște:

Agențiile Excelbet vor fi închise cu siguranță în ziua de Paște, adică DUMINICĂ. Totuși, ele vor funcționa în limita unui program ceva mai scurt în zilele de dinainte, dar și de după.

La Casa Pariurilor poți juca chiar și de sărbători, din confortul casei! Încasează ACUM bonusul!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

12. Franciza - cum poti deveni partener

Franciza Excelbet

Cei de la Excelbet pretind sa aiba un sistem de franciza foarte avantajos. Acestia pun la dispozitie acest sitem publicului, astfel incat oricine detine un spatiu comercial si se poate ocupa de administrarea lui, poate incheia o colaborare cu Excelbet si astfel sa accepte pariuri sportive in baza licentei lor de pariere.

La deschiderea francizei, ei iti vor oferi gratuit software-ul de inregistrare al pariurilor, imprimanta termica pentru tiparirea biletelor, casa de marcat fiscala, materiale promotionale. De partea legala a lucrurilor se va ocupa Excelbet in mare parte, in datoria voastra ramanand doar sa rezolvati cele necesare pe plan local.

Toate aceste informatii si multe altele se pot gasi pe siteul celor de la Excelbet, in sectiunea de Colaborare. (https://excelbet.ro/colaborare)

Nu rata bonusul oferit de NetBet – Apasă simplu butonul alăturat!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

13. Informatii despre site-ul Excelbet

Site-ul Excelbet

Odata intrati pe siteul Excelbet veti fi intampinati de aceasta pagina principala. Meniul cu ofertele de pariere se afla in stanga, aplicatia de creeare a biletelor in dreapta iar daca dati scroll mai jos, tot in partea din stanga veti gasi si sectiunea de verificare a biletelor.

Se mai pot observa diferite oferte promotionale ce ruleaza in prezent, alaturi de bonusuri cumulative la jocurile Excel 6 si la Cursele de caini Aceste bonusuri pot atinge sume destul de impresionante, sume de ordinul zecilor de mii de lei.

Platforma Excelbet este destul de usor de folosit. Este simplista si nu da batai rpea mari de cap utilizatorilor sai.

Betano oferă o super platformă de pariere – Descoper-o ACUM!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

14. Pot crea bilete virtuale la Excelbet?

Bilet virtual Excelbet

Folosind aplicatia de creare de bilete din dreapta paginii, putem genera bilete de pariere fara a ne mai chinui sa alegem fiecare eveniment la fata locului sia stfel sa petrecem o gramada de timp in agentii.

Apasand pe cotele aferente pronosticurilor, acestea vor aparea in aplicatia din drepta paginii. Dupa alegerea tuturor evenimentelor, apasam butonul “Joaca pariul” si o imagine asemanatoare cu cea de mai sus va va aparea. Daca tpate evenimentele corespund cu alegerile facute de noi, tot ceea ce trebuie sa facem este sa notam “Codul de rezervare al biletului” si sa-l prezentam intr-o agentie Excelbet. Astfel, biletul este generat automat pe softwareul de pariuri si tiparit cat am clipii.

La Superbet depui din agenție și joci de oriunde! Detalii AICI!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

15. Concluzii si pareri despre Excelbet

Ca si opinie generala, Excelbet, una dintre casele de pariuri cu vechime de la noi din tara, este una destul de accesibila si decenta. Cotele la aceasta case de pariuri se vor dovedi a fi adesea, mai generoase decat media, insa e pacat ca nu si-au extins activitatea si in mediul online.

Jackpoturile si promotiile de la Excelbet sunt destul de atragatoare. Tinand cont de faptul ca multe case de pariuri offline nu ofera atat de multe bonusuri, acestea constituie un avantaj pentru Excelbet.

Deci, daca nu va deranejaza sa va deplasati pana la o agentie fizica pentru a va plasa biletele, Excelbet este o alegere bunicica.

Ești fan Casa Pariurilor? De ce să nu pariezi online? Click pe buton și înregistrează-te!

BONUS: Bonus până la 600 lei la primele depuneri!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Newcastle vs Southampton fotbal 31 ianuarie 2023 EFL Cup
31.01.2023 22:00

Ponturi Birmingham vs Blackburn fotbal 31 ianuarie 2023 FA Cup
31.01.2023 21:45

Ponturi Luton vs Cardiff fotbal 31 ianuarie 2023 Championship
31.01.2023 21:45

Biletele Zilei

Biletul zilei MRS – Luni 30 Ianuarie - Cota 2.54 – Castig potential 380 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Luni 30 Ianuarie 2022 – Cota 2.36 – Castig potential 709 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Luni 30 Ianuarie – Cota 98 – Castig potential 2443 RON