Excelbet

1. Bilet Cota Mare casa de pariuri Excelbet

Bietul în cotă mare propus în această săptămână la agenția de pariuri Excelbet conține sugestii de pariere ce formează o cotă totală de 100+!

Excelbet - Bilet Cotă Mare pariuri

Click AICI și profită de Bonus 100%
până la 300 RON!

2. NU paria la Excelbet pana nu citesti aceste 3 lucruri!

excelbet pariuri sportive

1.In momentul scrierii acestui articol, la Excelbet este in desfasurare o tombola unde se poate castiga saptamanal un Smart TV. Marele premiu al extragerii – Dacia Logan Seris SL Plus.

2.Excelbet se numara printre putinele case de pariuri fizice al carui program poate varia in asa fel incat acestea pot fi deschise pana tarziu in noapte!

3.In cazul in care erati fani ai fostei case de pariuri Sky Bets, probabil ca ati fi interesati sa stiti ca Excelbet este aceeasi casa de pariuri, schimbandu-si numele in 2015!

De ce să nu pariezi din confortul casei? AICI
ai topul agențiilor online!

3. Ce trebuie sa stii despre Excelbet?

Casa de pariuri Excelbet este detinuta de S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L. si activeaza in baaz unei licente eliberate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania.

Daca numele de Excelbet nu va spune foarte multe, s-ar putea sa va para mai familiara denumirea de Sky Bets. In urma cu ceva timp, mai exact prin anul 2015, casa offline de pariuri Sky Bets a trecut prin transformari majore ce au tinut atat de oferta de pariere, site-ul agentiei cat si numele ce a devenit ulterior Excelbet.

Aceasta este o casa de pariuri offline ce activeaza de ceva timp pe teritoriul tarii noastre. Desi domeniul ei de activitate se restrange numai asupra mediului offline, oferta de pariere include si pariuri live sau pariuri cu optiune de cashout.

Oferta de pariere nu se numara printre cele mai generoase oferte insa acopera o mare parte dintre sporturile populare si evenimentele aferente acestora.

Una dintre cele mai bune case de pariuri îți oferă până
la 500 RON FĂRĂ RISC!

4. Cum verifici biletul la Excelbet?

Verificarea biletului la Excelbet se face ca si la majoritatea caselor de pariuri offline. Procesul va presupune introducerea unor coduri aflate pe biletul de pariere plasat la aceasta casa de pariuri.

verificarea biletului la excelbet

Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, pe bilet se gasesc Seria biletului si Codul. Aceasta combinatie de coduri este unica si este folosita la identificarea biletului dumneavoastra. Acum ca am stabilit aceste lucruri, vom intra pe pagina casei de pariuri, excelbet.ro. Aici, daca vom naviga putin mai jos, in pagina vom gasi o sectiune, in partea stanga, asemanatoare cu cea din imaginea de mai jos.

verificare bilet excelbet

Aici vom introduce codurile de pe biletul de pariere pentru a putea vedea daca acesta este castigator sau nu. Putem verifica biletul chiar si in timpul desfasurarii evenimentelor pentru a ni se afisa rezultatele acestora, insa verdictul se va da dupa ce toate evenimentele au fost finalizate.

verificare bilet la excelbet

Daca dorim sa vedem o desfasurare a detaliilor fiecarui eveniment in parte, asa cum este afisata la evenimentul – Juventus vs Chievo, va trebui sa facem click pe evenimentul respectiv.

 

Click AICI pentru un Bonus 100% până
la 500 RON!

Ca si la majoritatea caselor de pariuri, avem si optiunea de rezultate unde ne putem verifica bietele. In cazul in care stiti exact ce evenimente ati avut pe bilete si care este pronosticul dat de voi atunci cand ati pariat, nu este nevoie sa aveti bilentul la indemana. Puteti intra in sectiunea de Rezultate de pe site-ul celor de la Excelbet unde veti afla deznodamantul evenimentelor din oferta acestora de pariere

rezultate excelbet

Pariază la cea mai mare casă de pariuri cu
un BONUS pana la 500 RON!

5. Bonusuri si promotii la Excelbet

Desi poate ca nu la fel de generoasa ca o casa de pariuri online, Excelbet ofera niste bonusuri competitive menite sa atraga cat mai multi clienti.

1. Unul dintre aceste bonusuri este “BONUS Meciuri”. Acest bonus se acorda atunci cand jucam bilete simple cu mai multe evenimente, iar cotele fiecarui eveniment depasesc valoarea de 1.30. Incepand cu 25 Ianuarie 2019, grila de bonus a fost actualizata si se prezinta asa:

 • 100% – Pentru 23-30 evenimente pariate
 • 90% – Pentru 22 evenimente pariate
 • 80% – Pentru 21 evenimente pariate
 • 75% – Pentru 20 evenimente pariate
 • 70% – Pentru 19 evenimente pariate
 • 65% – Pentru 18 evenimente pariate
 • 60% – Pentru 17 evenimente pariate
 • 55% – Pentru 16 evenimente pariate
 • 50% – Pentru 15 evenimente pariate
 • 40% – Pentru 14 evenimente pariate
 • 35% – Pentru 13 evenimente pariate
 • 30% – Pentru 12 evenimente pariate
 • 25% – Pentru 11 evenimente pariate
 • 20% – Pentru 10 evenimente pariate
 • 15% – Pentru 9 evenimente pariate
 • 10% – Pentru 8 evenimente pariate
 • 7% – Pentru 7 evenimente pariate
 • 5% – Pentru 6 evenimente pariate

AICI ai un BONUS mai BUN! Până la 777
RON pentru prima depunere!

In cazul in care anumite evenimente de pe bilet sunt anulate sau declarate nule, evenimentul se va scadea din numarul total iar bonusul se va acorda pentru restul evenimentelor valide de pe bilet.

2. O alta promotie pe care o regasim aici si care nu este tocmai exclusiva, este “Pariul Sansa”. Conform acestei promotii atunci cand avem pe un bilet 11 sau mai multe evenimente cu cote de peste 1.25 si pierdem doar unul dintre ele, vom castiga oricum 10% din produsul cotelor evenimentelor castigatoare inmultinte cu miza plasata pe bilet.

3. Pariuri Cashout la Excelbet. Desi pare putin iesit din comun ca o casa de pariuri offline ofera acest gen de optiune, cei de la Excelbet au decis sa o faca. Putem cere plata pariurilor inainte de terminarea toturor evenimentelor pariate. Este de precizat faptul ca nu toate evenimentele se bucura de optiunea Cashout ci numai cele stabulite de furnizor.

4. Cea mai atractiva promotie de la ExcelBet este una ce se desfasoara in momentul scrierii acestui articol.

tombola excelbet

O tombola este in desfasurare unde se pot castiga saptamanal unul din cele 10  Televizore Sharp Led Smart TV. Promotia se sfarseste cu o extragere ce va desemna castigatorul marelui premiu, o Dacia Logan Seria SL PLus.

Plasează primul pariu la Fortuna și primești Bonus 100%
până la 500 RON!

6. Care este miza minima la Excelbet?

La pariurile sportive oferite de Excelbet, miza minima acceptata pe un bilet este de doar 2 LEI. Cu toate acestea, nimic nu va impiedica sa incercat sa creati bilete “supraomenesti” si sa incercati sa atingeti castigul maxim ce se poate oferi pentru un bilet, si anume acela de 100.000 LEI.

Vrei un Bonus 100% până la 300
RON? Apasă AICI!

7. Oferta sportiva Excelbet

Oferta de pariuri sportive a celor de la excelbet nu este una nici foarte saracacioasa, daar nici una prea bogata. Aceasta cuprinde 12 sporturi, incluzand :

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Rugby
 • Baseball
 • Fotbal Australian
 • Hochey
 • Volei
 • Polo
 • Fotbal in sala
 • Floorball

Pentru o casa de pariuri offline, aceasta oferta este destul de decenta, acoperind o mare proportie din evenimentele indragite de pariorii clasici. Ca sa putem accesa lista de sporturi pe siteul Excelbet este nevoie sa selectam mai intai ziua in care au loc evenimentele pe care vrem sa pariem din meniul din stanga. Dupa ce am facut acest lucru, in partea de sus-centru, vor aparea 3 taburi : Pariuri, Sporturi si Afisare. Apasand pe butonul Sporturi vom putea vedea o lsita completa cu sporturile enumerate mai sus.

Descoperă o ofertă mai bogată AICI! Primești 100% BONUS la
prima depunere până la 200 RON!

8. Loto la agentia Excelbet

Daca la capitolul pariuri sportive, oferta nu este printre cele mai generoase, cand vine vorba de loterii internationale, la Excelbet vom putea gasi o carietate foarte large de astfel de loterii:

 • Canada

– LOTO Canada Atlantic

 • Finlanda

– LOTO – Finlanda Keno 1

– LOTO – Finlanda Keno 2

 • Franta

– LOTO – Franta

– LOTO – Franta Keno 1

– LOTO – Franta Keno 1

 • Grecia

– LOTO – Grecia KINO

 • Italia

– LOTO – Italia Keno

– LOTO – Win for life

– LOTO – Win for life Numerone

 • Letonia

– LOTO – Letonia Keno 1

– LOTO – Letonia Keno 2

– LOTO – Letonia Keno 3

 • Polonia

– LOTO – Polonia Multi1

– LOTO – Polonia Multi2

 • Slovacia

– LOTO – Slovacia Keno

 • Spania

– LOTO – Spania Bono

 • SUA

– LOTO – Colorado Cash5

– LOTO – Florida Fantasy

– LOTO – Michigan Fantasy

– LOTO – New York 5

– LOTO – NY Loto Pick

– LOTO – Pennsylvania Treasure

– LOTO – Washington Daily Keno

– LOTO – Wisconsin B

Joacă-te LOTO de ACASĂ! Apasă AICI și primești până la
500 RON bonus!

9. Pariuri live la Excelbet

Desi Excelbet este o agentie offline, aici vom putea profita de pariurile live. Partea dezavantajoasa in aceasta situatie este ca va trebui sa fim prezenti intr-o agentie Excelbet pentru a putea paria in timpul desfasurarii evenimentelor. Pe site-ul acestora nu se pot gasi cote actualizate Live in timpul meciului, asadar, pentru a ne informa despre cotele aferente evenimentelor live, ar trebui sa intrebam mereu operatorul din agentia respectiva.

Joacă LIVE la Admiral și ai Freebet de 150
RON după primul pariu jucat!

10. Sediile Excelbet in Romania

agentii excelbet

Conform siteului Excelbet, la noi in tara exista peste 300 agentii atat proprii cat si in sistem de franciza. Tindem sa credem ca aceste informatii sunt putin invechite deoarece in acelasi paragraf suntem informati si ca Excelbet este cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din romania. Insa analizant putin informatiile actuale, putem spune ca acestia sunt clar depasiti de case de pariuri precum TotalBet ce au peste 1900 de agentii in toata tara, majoritatea in franciza

Multe dintre aceste sedii, mai exact cele in franciza, sunt amplasate in baruri si localuri de strada. Sediile se pot regasi in 39 de judete dintre cele 41 ale tarii noastre, deci putem spune ca au o raspandire destul de vasta.

Pariază de ACASĂ, la orice oră! Vezi topul caselor licențiate!

11. Program casa de pariuri Excelbet

Programul de functionare al agentiilor Excelbet este de 12 ore pe zi, 7 zile din 7, ca la majoritatea caselor de pariuri offline. Acesta este cuprins in intervalul orar 10:00 – 12:00. Insa acest program nu este valabil pentru toate agentiile, ci doar pentru cele proprii. Agentiile in franciza au dreptul de a-si creea un program de functionare propriu. Asadar, daca gasiti un bar deschis la ora 1/2 noaptea care sa colaboreze si cu Excelbet, fiti siguri ca va veti putea plasa pariurile si la astfel de ore tarzii.

Uită de program și cozi! Joacă-te la PARIURI ONLINE cu
1000 RON BONUS
!

12. Program de sarbatori casa de pariuri Excelbet

Program casa de pariuri Excelbet de Craciun si Revelion:

– 24 decembrie: 10-16

– 25 decembrie: inchis

– 31 decembrie: 10-16

– 1 ianuarie: inchis

Program casa de pariuri Excelbet de Paște:

Agențiile Excelbet vor fi închise cu siguranță în ziua de Paște, adică DUMINICĂ. Totuși, ele vor funcționa în limita unui program ceva mai scurt în zilele de dinainte, dar și de după.

Vrei să pariezi de Sărbători? O poți face AICI cun 500 RON
FĂRĂ RISC la NetBet!

13. Franciza - cum poti deveni partener

franciza excelbet

Cei de la Excelbet pretind sa aiba un sistem de franciza foarte avantajos. Acestia pun la dispozitie acest sitem publicului, astfel incat oricine detine un spatiu comercial si se poate ocupa de administrarea lui, poate incheia o colaborare cu Excelbet si astfel sa accepte pariuri sportive in baza licentei lor de pariere.

La deschiderea francizei, ei iti vor oferi gratuit software-ul de inregistrare al pariurilor, imprimanta termica pentru tiparirea biletelor, casa de marcat fiscala, materiale promotionale. De partea legala a lucrurilor se va ocupa Excelbet in mare parte, in datoria voastra ramanand doar sa rezolvati cele necesare pe plan local.

Toate aceste informatii si multe altele se pot gasi pe siteul celor de la Excelbet, in sectiunea de Colaborare. (https://excelbet.ro/colaborare)

Bonus 100% până la 500 RON
– APASĂ PE BUTON!

14. Informatii despre site-ul Excelbet

site excelbet

Odata intrati pe siteul Excelbet veti fi intampinati de aceasta pagina principala. Meniul cu ofertele de pariere se afla in stanga, aplicatia de creeare a biletelor in dreapta iar daca dati scroll mai jos, tot in partea din stanga veti gasi si sectiunea de verificare a biletelor.

Se mai pot observa diferite oferte promotionale ce ruleaza in prezent, alaturi de bonusuri cumulative la jocurile Excel 6 si la Cursele de caini Aceste bonusuri pot atinge sume destul de impresionante, sume de ordinul zecilor de mii de lei.

Platforma Excelbet este destul de usor de folosit. Este simplista si nu da batai rpea mari de cap utilizatorilor sai.

Vezi AICI ce agenție îți oferă un site
mai bun!

15. Pot crea bilete virtuale la Excelbet?

bilet excelbet

Folosind aplicatia de creare de bilete din dreapta paginii, putem genera bilete de pariere fara a ne mai chinui sa alegem fiecare eveniment la fata locului sia stfel sa petrecem o gramada de timp in agentii.

Apasand pe cotele aferente pronosticurilor, acestea vor aparea in aplicatia din drepta paginii. Dupa alegerea tuturor evenimentelor, apasam butonul “Joaca pariul” si o imagine asemanatoare cu cea de mai sus va va aparea. Daca tpate evenimentele corespund cu alegerile facute de noi, tot ceea ce trebuie sa facem este sa notam “Codul de rezervare al biletului” si sa-l prezentam intr-o agentie Excelbet. Astfel, biletul este generat automat pe softwareul de pariuri si tiparit cat am clipii.

La Superbet depui din agenție și joci de
oriunde! Detalii AICI!

16. Concluzii si pareri despre Excelbet

Ca si opinie generala, Excelbet, una dintre casele de pariuri cu vechime de la noi din tara, este una destul de accesibila si decenta. Cotele la aceasta case de pariuri se vor dovedi a fi adesea, mai generoase decat media, insa e pacat ca nu si-au extins activitatea si in mediul online.

Jackpoturile si promotiile de la Excelbet sunt destul de atragatoare. Tinand cont de faptul ca multe case de pariuri offline nu ofera atat de multe bonusuri, acestea constituie un avantaj pentru Excelbet.

Deci, daca nu va deranejaza sa va deplasati pana la o agentie fizica pentru a va plasa biletele, Excelbet este o alegere bunicica.

Click AICI și ai un Bonus 100%
până la 500 RON!

Evalueaza casa

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Ponturile Zilei

Ponturi Bayern Munchen - Tottenham fotbal 11 decembrie 2019 Champions League
11.12.2019 22:00

Pontul Zilei 10 decembrie 2019 Champions League
10.12.2019 19:55

Ponturi Stoke-Luton fotbal 10-decembrie-2019 Anglia Championship
10.12.2019 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 10 Decembrie – Cota 2.62 – Castig potential 262 RON

Biletul zilei fotbal Tudor – Marti 10 Decembrie 2019 – Cota 2.02 – Castig potential 810 RON

Biletul zilei MRS – Marti 10 Decembrie – Cota 2.00 – Castig potential 200 RON