Cloverbet

1. NU paria la Cloverbet pana nu citesti aceste 2 lucruri!

Cloverbet este o casa de pariuri ce are unul dintre cele mai simpliste si usor de folosit site-uri dintre toate caele de pariuri. Platforma acestora este una foarte fluida si aerisita, facand in asa fel incat sa ne fie foarte usor sa navigam oriunde ne dorim si sa descoperim toate informatiile de care avem nevoie.

Aceasta casa de pariuri este una foarte modesta, avand in momentul actual doar 3 sedii pe teritoriul tarii noastre. Insa daca tinem cont de simtul de raspundere de care au dat dovada la crearea site-ului, putem trage concluzia ca acestia sunt o casa de pariuri foarte serioasa ce doresc sa se extinda in domeniu

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie sa stii despre Cloverbet?

Casa de pariuri Cloverbet

Ati auzit vreodata de Cloverbet? Daca nu sunteti din judetul Arad, este foarte probabil ca acest nume sa nu va sune deloc cunoscut. Casa de pariur a luat nastere in Arad si are in momentul actual doar 3 agentii, toate aflandu-se pe teritoriul acestui judet.

Casa de pariuri a obtinut licenta de pariere de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc in urma deciziei cu numarul 2360, luata la data de 31.10.2018. Practic, aceasta casa de pariuri nu a implinit nici macar 1 an de activitate in domeniul pariurilor sportive.

Casa de pariuri Cloverbet se afla sub tutela firmei S.C. CHAMPION BETTING S.R.L cu sediul social in  Mun. Arad, Str. Episcop Roman Ciorogariu, Nr. 162.

3. Cum verifici biletul la Cloverbet?

Verificarea biletelor la Cloverbet este un proces ce se poate realiza foarte simplu. Pe biletele plasate in agentiile Cloverbet vom gasi in partea de sus a acestora un cod unic cu ajutorul caruia vom pute sa verificam biletele. Acesta se poate vedea incadrat cu rosu in imaginea de mai jos.

Bilet pariuri Cloverbet

Dupa ce identificam acest cod va trebui sa accesam pagina casei de pariuri Cloverbet ce se poate gasi la adresa – > http://cloverbet.ro.

Verificarea biletului la Cloverbet

Pe pagina principala a site-ului vom putea observa in partea de sus un camp in care scrie „Numar Bilet”. Ati intuit deja ce vom face? Vom lua codul de pe bilet si il vom introduce in acest camp, dupa care vom apasa Enter sau vom face click pe lupa din dreptul campului.

Bilet verificat la Cloverbet

Daca pasii de mai sus au fost efectuati corespunzator, o reprezentare virtuala a biletului nostru de pariere ar trebui sa ne apara pe ecran. Aici vom avea putea vedea daca biletul nostru este castigator sau nu, iar in eventualitatea in care acesta nu este, sa vedem care evenimente sunt insemnate cu X in dreptul lor, insemnand ca au fost pierzatoare.

La Cloverbet gasim si o sectiune de rezultate sportive. Ca la oricare alta casa de pariuri, aici sunt inregistrate rezultate ale evenimentelor sportive ce au facut parte din oferta de pariere a agentiei. Astfel, daca nu avem biletele prin apropiere si dorim sa verificam cum s-au terminat evenimentele pariate pe acestea, putem sa intram ina ceasta sectiune pentru a afla acest lucru.

Rezultate pariuri Cloverbet

Aici nu vom gasi rezultatele doar de la evenimentele sportive ci si de la loto sau jocurile virtuale oferite de acestia in agentii:

 • Clover 6
 • Ruleta
 • Keno
 • Curse de caini

Putem naviga printre acestea folosindu-ne de meniul din stanga paginii cu ajutorul caruia vom filtra rezultatele afisate. Pentru a afla rezultatele evenimentelor din alta zi decat cea curenta, vom selecta data din calendarul aflat in partea dreapta a paginii.

4. Bonusuri si promotii la Cloverbet

Pentru o casa de pariuri atat de mica, cei de la Cloverbet ofera o serie larga de promotii. Aceste promotii sunt menite sa atraga clientii, prin oportunitatile pe care le ofera, ca ei vina si sa parieze in agentiile Cloverbet. Vom prezenta in cele ce urmeaza toate promotiile pe care acestia le au:

 1. Bonus evenimente multiple – 100%

In functie de numarul de evenimente pe care il veti plasa pe biletele voastre de pariere in agentiile Cloverbet, acestia va vor oferi un bonus din castigul pe care il veti obtine. Conditia pentru ca biletul dumneavoastra sa se califice pentru aceasta promotie este ca evenimentele de pe bilet sa aiba cote individuale de 1.25 sau mai mari.  In cazul in care unul dintre evenimentele de pe bilet primeste cota 1, din diferite motive cum ar fi anularea evenimentului, discutarea lui la masa verde sau orice alte circumstante, acesta nu va mai fi luat in considerarea la numarul total de evenimente iar bonusul se va recalcula pentru numarul de evenimente ramase. Acest bonus se creste in functie de numarul total de selectii de pe bilet dupa cum urmeaza:

 • 6 evenimente pariate pe bilet – > + 5% din castig
 • 7 evenimente pariate pe bilet – > + 10% din castig
 • 8 evenimente pariate pe bilet – > + 15% din castig
 • 9 evenimente pariate pe bilet – > + 20% din castig
 • 10 evenimente pariate pe bilet – > + 25% din castig
 • 11 evenimente pariate pe bilet – > + 30% din castig
 • 12 evenimente pariate pe bilet – > + 35% din castig
 • 13 evenimente pariate pe bilet – > + 40% din castig
 • 14 evenimente pariate pe bilet – > + 45% din castig
 • 15 evenimente pariate pe bilet – > + 50% din castig
 • 16 evenimente pariate pe bilet – > + 55% din castig
 • 17 evenimente pariate pe bilet – > + 60% din castig
 • 18 evenimente pariate pe bilet – > + 65% din castig
 • 19 evenimente pariate pe bilet – > + 70% din castig
 • 20+ evenimente pariate pe bilet – > + 100% din castig

 

 1. Pariul Sansa la Cloverbet +15%

Exista case de pariuri ce ofera pariul sansa, o promotie prin care atunci cand pariorii pierd doar un eveniment de pe bilet, inca pot castiga o suma de bani. Aceasta promotie se gaseste si la Cloverbet si functioneaza dupa anumite reguli. Biletul pariat trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

 • Fiecare eveniment de pe bilet sa aibe o cota minima de 1.25
 • Pe bilet sa fie plasate minim 10 evenimente

In cazul in care avem un astfel de bilet si pierdem un singur eveniment, vom castiga in continuare o suma de bani case se calculeaza astfel. Castigul total de pe bilet va fi impartit la cota evenimentului care nu a fost castigator. Din suma ramasa dupa efectuarea acestei impartiri, vom calcula, nu 10% ca la alte case de pariuri, ci 15%. Aceasta valoare reprezinta suma pe care am castigat-o.

Un exemplu de astfel de bilet ce s-a calificat pentru pariul sansa aveti in imaginea de mai jos:

Pariu Sansa la Cloverbet

Dupa cum puteti vedea, biletul de mai sus are pe el un eveniment pierdut, insa el este in continuare declarat castigator. Pe eveniment au fost pariate 11 evenimente, fiecare la cote de 1.25+ si desi un pronostic a fost gresit, pariorul a castigat suma de 83,86 RON.

 1. Clover 200

O alta oferta care ii avantajeaza pe pariorii ce au dat un singur pronostic gresit pe biletele lor este promotia Clover 200. Biletele care se califica pentru aceasta promotie sunt cele ce indeplinesc urmatoarele contii:

 • Cota finala a biletului trebuie sa fie de 200 sau mai mare
 • Cota individuala a fiecarui eveniment trebuie sa fie de 10 sau mai mica

 

Daca biletul indeplineste aceste conditii si doar unul dintre pronosticurile date pe el este gresti, atunci Cloverbet va va acorda un castig egal cu miza plasata pe bilet inmultita cu 10.

 1. Clover Cota

Clover Cota este o selectie de evenimente zilnica. Evenimentele ce intra in aceasta selectie vor avea cotele marite. Pe bilete se pot plasa unul sau mai multe evenimente din aceasta categorie. Tipurile de pariuri disponbile pentru oferta Clover Cota sunt limitate la cele de tipul: 1, X, 2, 1X, X2 sau 12. Evenimentul din aceasta categorie nu poate fi combinat pe bilet cu evenimentul de baza.

 1. Clover Extra

Clover Extra este o alta promotie in cadrul careia putem profita de cote marite. La aceasta promotie, putem alege un singur eveniment din categoria Clover Extra pe care sa-l plasam pe biletele noastre. Ca sa putem plasa un astfel de eveniment, el trebuie combinat pe bilet cu cel putin alte 5 evenimente din oferta normala sau din Clover Cota. Tipurile de pariuri disponibile pentru evenimentele din categoria Clover Extra sunt 1, X, 2, 1X, X2 sau 12. Evenimentele din aceasta sectiune nu se pot combina cu evenimentele de baza.

5. Oferta sportiva la Cloverbet

Oferta pariuri sportive Cloverbet

Pentru o casa de pariuri offline, oferta celor de la Cloverbet acopera o gama destul de variata de sporturi. Pentru a o putea accesa va trebui sa intram in sectiunea acestora de „Pariuri sportive”. Aici vom gasi evenimentele sportive ce se afla in oferta acestora de pariere.

In cazul in care stiti deja pe ce vreti sa pariati, puteti sa filtrati rezultatele din partea stanga a paginii, selectand ziua in care acestea se desfasoara si categoria sportiva din care ele fac parte.

Tot in stanga gasim si o optiune de cautare.Folosindu-ne de aceasta, putem introduce numele echipei/jucatorului pe care dorim sa pariem intr-un eveniment si astfel ni se vor afisa evenimentele viitoare ce se afla in oferta de pariere.

Tipurile de pariuri pe care ne putem plasa banii sunt destul de multe. Acestea nu sunt in numar atat de mare precum cele de la casele de pariuri online insa acopera majoritatea tipurilor de pariuri populare.

Tipuri de pariuri la Cloverbet

Pentru a le putea vedea pe toate, va trebui sa mergem la competitia din care evenimentul pe care dorim sa pariem face parte. In dreptul competitiei sau al evenimentului vom avea un buton („+X tipuri de pariuri” sau pur si simplu „+X”). Apasand pe acesta vom vedea tipurile de pariuri disponibile pentru evenimentul respectiv. Bifam respectivul tip de pariu si ne vor aparea cotele aferente acestuia.

6. Care este miza minima si castigul maxim la Cloverbet?

Miza minima acceptata in agentiile casei de pariuri Cloverbet este de 1 LEU (0.95 LEI +  taxe) pentru biletele simple si de 2 lei (1.90 LEI + taxe) pentru cele combinate.

Castigul maxim ce poate fi obtinut de un jucator pe un bilet este limitat la valoarea de 50.000 LEI.

7. LOTO la casa de pariuri Cloverbet

LOTO la Cloverbet

Daca exista un capitol la care cei de la Cloverbet sa iasa din tipare, acela este LOTO. Aici putem paria pe loteriile preferate de tip KENO la unele dintre cele mai mari cote oferite de casele de pariuri din Romania.

Aici putem paria pe loteriile preferate de la cele din Europa precum Italia Keno, Polonia Keno, Grecia Kino, pana la loterii precum New York Pick10, Arizona Fantasy 5, New York Take5, Washingtopn Daily Keno si multe, multe altele.

Cotele pe care acestia le ofera fac favorabila aplicarea de diferite strategii de pariere pe loterii. In cauzl in care acestea dau roade, profiturile noastre vor fi considerabil mai mari, iar in cazul in care iesim in pierdere, aceasta nu va fi la fel de drastica precum ar fi fost daca pariam la o alta casa de pariri ce oferea cote mai mici.

8. Alte pariuri la agentia Cloverbet - Clover 6, Clover Roulette, Clover Keno, Curse de caini

Dupa cum am fost obisnuiti, mai toate casele de pariuri offline ofera jocuri virtuale pe care se poate paria in agentiile acestora. Cloverbet este una dintre aceste case, ei punandu-ne la dispozitie o serie de jocuri virtuale prin intermediul carora putem castiga sume frumoase de bani:

 1. Clover 6

Clover 6 la Cloverbet

Va suna cunoscute denumiri precum Lucky 6, Gets 6, Super 6? Acestea este in esenta unul si acelasi joc. La Cloverbet il vom gasi sub denumirea de Clover6.

Acesta este un tip de pariu in cota fixa, pe numere. In cadrul acestui joc virtual de tip loterie vom avea un total de 49 de bile, insemnate cu numere de la 1 la 49, din care se vor extrage 35. Astfel, sansele de castig sunt destul de mari. La acest tip de joc, pe biletele simple, vom alege un total de 6 numere. Ideal este ca toate 6 numerele sa fie extrase insa mai important este caat de repede sunt extrase acestea. Cu cat ele vor iesi din urna mai devreme, cu atat va creste si castigul nostru mai mult. Jucatorii pot opta pentru parierea a pana la 10 numere pe bilet.

Extragerile la acest joc au loc la intervale de 5 minute si sunt generate de un soft independent la care casa de pariuri nu are acces si pe care nu-l poate influenta in nicio forma.

Jocul dispune si de un jackpot global ce creste constant, resetandu-se atunci cand un norocos parior reuseste sa-l castige.  Mai multe detalii despre acest joc puteti gasi pe site-ul celor de la Cloverbet in sectiunea lor de Jocuri Virtuale.

 1. Clover Roulette

Ruleta la Cloverbet

Clover Roulette este un alt pariu pe numere in cota fixa pe evenimente virtuale. El se deruleaza concomitent in toate agentiile Cloverbet, precum si celelalte jocuri virtuale. Jocul respecta regulile unei rulete normale.

Asadar, in agentii putem plasa toate tipurile de pariuri pe care le-am plasa la o ruleta mexanica, intr-un cazino (Straight, split, street, corner, rosu/negru, par/impar etc).

V-ati putea gandi ca avantajul pe care acest joc il ofera casei de pariuri este faptul ca toate cotele aferente pariurilor sunt la valori mai mici decat cele de la ruletele reale. Acest lucru nu este adevarat deoarece la Clover Roulette pariurile au exact aceleasi cote ca si la o ruleta din cazino.

 1. Clover Keno

Keno la Cloverbet

Va plac pariurile de tip Keno? Nu aveti rabdare pana cand urmatoarea runda de Grecia Keno, Polonia Keno sau oricare alta loterie sa inceaopa? Cloverbet vine cu solutia perfecta, oferind clientilor posibilitatea de a paria la Clover Keno.

Acesta este un joc virtual unde se plaseaza pariuri in cota fixa, pe numere. Jocul imita sistemul de functionare al loteriilor de tip Keno. Aici vom avea un total de 80 de bile dintre care se vor extrage aleator 20.

Exista totusi o diferenta intre acest joc si pariurile pe loterii de tip Keno. La Clover Keno, biletele sunt plasate automat in tip sistem si astfel nu vom castiga doar in eventualitatea in care nimerim toate numerele. Astfel, com castiga si cu un numar mai mic de selectii extrase decat totalul de pe bilet. Cotele aferente acestor se calculeaza astfel:

Se alege 1 numar pe bilet

 • 1 numar indicat corect => cota este 3.5

 

Se aleg 2 numere pe bilet

 • 1 numar indicat corect => cota este 1
 • 2 numere indicate corect => cota este 8

 

Se aleg 3 numere pe bilet

 • 2 numere indicate corect => cota este 3
 • 3 numere indicate corect => cota este 30

 

Se aleg 4 numere pe bilet

 • 2 numere indicate corect => cota este 1
 • 3 numere indicate corect => cota este 10
 • 4 numere indicate corect => cota este 60

 

Se aleg 5 numere pe bilet

 • 2 numere indicate corect => cota este 1
 • 3 numere indicate corect => cota este 3
 • 4 numere indicate corect => cota este 20
 • 5 numere indicate corect => cota este 150

 

Se aleg 6 numere pe bilet

 • 3 numere indicate corect => cota este 2
 • 4 numere indicate corect => cota este 15
 • 5 numere indicate corect => cota este 60
 • 6 numere indicate corect => cota este 500

 

Se aleg 7 numere pe bilet

 • niciun numar indicat corect => cota este 1
 • 3 numere indicate corect => cota este 2
 • 4 numere indicate corect => cota este 4
 • 5 numere indicate corect => cota este 20
 • 6 numere indicate corect => cota este 80
 • 7 numere indicate corect => cota este 1000

 

Se aleg 8 numere pe bilet

 • niciun numar indicat corect => cota este 1
 • 4 numere indicate corect => cota este 5
 • 5 numere indicate corect => cota este 15
 • 6 numere indicate corect => cota este 50
 • 7 numere indicate corect => cota este 200
 • 8 numere indicate corect => cota este 1800

 

Se aleg 9 numere pe bilet

 • niciun numar indicat corect => cota este 1
 • 4 numere indicate corect => cota este 2
 • 5 numere indicate corect => cota este 10
 • 6 numere indicate corect => cota este 25
 • 7 numere indicate corect => cota este 150
 • 8 numere indicate corect => cota este 2000
 • 9 numere indicate corect => cota este 3000

 

Se aleg 10 numere pe bilet

 • niciun numar indicat cotrect => cota este 2
 • 5 numere indicate corect => cota este 5
 • 6 numere indicate corect => cota este 20
 • 7 numere indicate corect => cota este 100
 • 8 numere indicate corect => cota este 1000
 • 9 numere indicate corect => cota este 3000
 • 10 numere indicate corect => cota este 5000
 1. Curse de caini

Curse de caini la Cloverbet

Daca exista un joc virtual care nu ar mai avea nevoie de nicio prezentare, acela este reprezentat de cursele de caini. Acest joc isi cunoaste popularitatea datorita faptului ca se poate paria pe el la aproape toate casele de pariuri.

Cursele se desfasoara la intervale de 5 minute, concomitent, in toate agentiile Cloverbet. La aceste curse participa un numar de 6 caini, ce au inscrise pe ei numere de concurs de la 1 la 6. Cursele sunt preinregistrate, adica acestea sunt filmari ale unor curse ce au avut loc in trecut si care acum sunt difuzate pe ecranele din agentiile caselor de pariuri.

Intre curse, pe ecrane vom putea observa si analiza cotele pe care fiecare concurent le are pentru a putea lua o decizie de pariere. Totodata, in partea de jos a ecranului vom putea vedea rezultatele curselor precedente, cu scopul de a ne verifica biletele in cazul in care nu am fost atenti la desfasurarea cursei pe care am pariat.

9. Sediile Cloverbet in Romania

Sediile Cloverbet

Dupa cum am mentionat si anterior, Cloverbet nu este o casa de pariuri foarte mare. Acest lucru se datoreaza si faptului ca aceasta este si foarte tanara, incepandu-si activitatea abia din luna octombrie a anului 2018.

Putem gasi pe site-ul acestora o lista a sediilor Cloverbet in sectiunea de agentii ce se poate gasi in partea de jos a paginii. Conform acestei liste, ar exista doar 3 astfel de agentii, insa tindem sa credem ca lista nu este actualizata. La o rasfoire a site-ului de socializare Facebook, am putut gasi pagini ale altor agentii care nu se afla ina ceasta lista. Asadar nu va putem da date exacte in legatura cu numarul total al agentiilor CloverBet.

10. Program casa de pariuri Cloverbet

Programul sediilor Cloverbet este unul comun. Acestea sunt deschise in fiecare zi, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Daca doriti totusi sa nu depindeti de programul de functionare al caselor de pariuri, va recomandam sa va creati conturi la casele de pariuri online unde puteti sa va plasati biletele la orice ora.

11. Informatii despre site-ul Cloverbet

Site-ul Cloverbet

Dupa cum am specificat si in prima sectiune a acestui articol, site-ul cloverbet este unul foarte bine structurat. De obicei, la case de pariuri la fel de mici precum Cloverbet, site-urile obisnuiesc sa aiba anumite defectiuni. Pana in momentul de fata n-am reusit sa gasim una in cazul celui de la Cloverbet.

Casa de parirui are o platforma pe care utilizatorii ei pot naviga cu foarte mare usurinta. Datorita optiunii de cautare din partea stanga a paginii, putem ajunge oricand la evenimentele dorite pentru a le plasa pe biletele virtuale in cel mai scurt timp.

In meniul din partea de sus a site-ului putem gasi toate optiunile de pariere de la Cloverbet:

 • Pariuri sportive
 • Loto
 • Jocuri Virtuale

Tot in acest meniu gasim si sectiunile de Rezultate, Promotii cat si formele de contact pe care acestia ni le pun la dispozitie in eventualitatea inc care dorim sa luam legatura cu ei.

In partea dreapta gasim creatorul de bilete, cu ajutorul caruia putem sa ne alcatuim biletele la pariuri. Astfel, atunci cand vom ajunge in agentiile Cloverbet, tot ce va trebui sa facem este sa prezentam codul biletului la ghiseu, iar operatorul ni-l va printa, exact asa cum a fost alcatuit de noi. Codul biletului va va fi afisat dupa ati selectat toate evenimentele pe care le doriti pe bilet si apasati butonul „IMPRIMA”. Codul se va gasi sub lista de evenimente si poarta numele de „Serie Bilet” dupa cum se paote observa in imaginea de mai jos.

Creator de bilete Cloverbet

12. Pareri si concluzii despre Cloverbet

Putem spune despre Cloverbet ca este o casa de pariuri ce-si ia indatoririle in serios. Acestia tin pasul cu competitia prin intermediul promotiilor pe care le ofera si prin care ne ajuta sa ne marim profiturile de pe bilete.

Cel mai important avantaj al casei de pariuri Cloverbet este reprezentat de cotele mari pe care acestia le ofera la LOTO.

Desi este o casa de pariuri mica, tindem sa credem ca ei se vor extinde cu usurinta in viitorul apropiat.

13. Cazino Cloverbet

Din păcate, agenția de pariuri Cloverbet nu deține un cazino dedicat.

Descoperă cele mai tari bonusuri la
CAZINO!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 18 Iunie FOTBAL EURO 2024
18.06.2024 22:00

Ponturile zilei din tenis - Marti 18 iunie 2024

Pontul Zilei 17 Iunie FOTBAL EURO 2024
17.06.2024 16:00

Biletele Zilei

Biletul zilei – Marti 18 Iunie 2024 – Cota 2.33 – Castig potential 696 RON

Biletul zilei tenis – Marti 18 Iunie 2024 – Cota 2.10 – Castig potential 630 RON

Biletul zilei – Luni 17 Iunie 2024 – Cota 2.35 – Castig potential 706 RON