Arminbet

1. NU paria la ARMINBET pana nu citesti aceste 3 lucruri!

 • Arminbet deține peste 600 de sucursale la nivel național, fiind o casă de pariuri offline destul de apreciată!
 • Agenția oferă un bonus progresiv la câștig, care poate avea o valoare chiar și de până la 150% dacă biletul de pariuri va fi format din minimum 25 de evenimente sportive!
 • Dacă ești pasionat de pariuri virtuale, află că în oferta Arminbet vei găsi o mulțime de jocuri, printre care și loteria KENO!

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

2. Ce trebuie sa stii despre Arminbet?

Arminbet este o agenție de pariuri stradală, care a luat naștere în anul 2015, la Oradea, fiind deținută de compania ARMIN BET LIMITED SRL.

Chiar dacă vorbim despre o casă de pariuri destul de nouă, aceasta s-a extins rapid pe teritoriul României, având la momentul scrieri acestui articol peste 600 de sucursale.

Casa de pariuri Arminbet

3. Cum verifici biletul la Arminbet?

Arminbet este o agentie de pariuri ce-si desfasoara activitatea doar in mediul offline prin intermediul agentiilor lor raspandite peste tot prin tara. Din moment ce putem paria doar in agentii, singura modalitate directa de verificare a biletelor plasate aici, este prin intermediul codului unic tiparit pe biletele de la Arminbet.

Cum verifici biletul la Arminbet

Dupa cum se poate observa, acest cod se gaseste in partea de sus a biletului (incadrat cu rosu in imaginea de mai sus). Cu acest cof vom merge pe site-ul casei de pariuri Arminbet. Aici, pe pagina principala nu vom gasi sectiunea destinata verificarii biletelor. Pentru ca aceasta sa apara, va trebui sa facem click pe sectiunea de PARIURI SPORTIVE. In aceasta sectiune, vom gasi in partea dreapta o casuta denumita „Serie bilet”.

Verificare bilet Arminbet

In acest camp vom introduce codul de pe biletul nostru. Dupa introducere, apasam Enter si o lista cu evenimentele de pe bilet si statusul acestora va aparea. Astfel vom sti daca am castigat biletul sau nu, ce meciuri ne-au scos, in cazul in care am pierdut sau ce castig avem, in cazul biletelor de tip sistem.

Bilet verificat Arminbet

4. Care sunt bonusurile Arminbet si cum poti sa le accesezi?

La casa de pariuri Arminbet ai parte de un bonus progresiv la câștig, în funcție de numărul de evenimente de pe biletul pariat.

Pentru a beneficia de bonusul Arminbet, trebuie să îndeplinești un criteriu extrem de simplu: cota pentru fiecare pariu să fie de minimum 1.30. Ține cont de faptul că dacă unul dintre evenimente va fi amânat și va primi cota 1, acesta nu va fi luat în calcul pentru numărul de evenimente aferent bonusului progresiv.

Așadar, după cum în imaginea de mai sus se poate observa, la 3-4 evenimente pe bilet vei avea un bonus progresiv la câștig de 1%. Acesta crește chiar și până la 150% dacă tichetul de pariuri va fi format din minimum 25 de evenimente.

Bonusuri si promotii Arminbet

5. Care este miza minima la Arminbet?

Miza minimă pentru un bilet de orice tip jucat pe pariuri sportive la Arminbet este de doar 1 leu. Totuși, pentru a plasa pariuri pe alte tipuri de jocuri, ar fi bine să te informezi cu privire la miza minimă, citind regulamentele de pe site-ul arminbet.ro.

6. Oferta sportiva la Arminbet

Oferta sportivă oferită de casa de pariuri Arminbet este una destul de bogată. Spre exemplu, vei putea paria pe evenimente din:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei
 • Volei
 • Basebal
 • Rugby
 • Dar și sporturi precum: Futsal, Darts, Badminton, Tenis de Masă, Floorball și chiar Box.

Oferta pariuri sportive Arminbet

Pe lângă competițiile importante din toate aceste sporturi, la Arminbet putem vedea și oferte de pariuri pentru competiții din divizii inferioare, cum ar fi cele din Brazilia, Columbia, Costa Rica, Nigeria și multe altele.

7. Jocuri virtuale la Arminbet - Armin6, Ruleta, Keno, curse caini

Pentru pasionații de jocuri virtuale cei de la Arminbet pun la dispoziție următoarele: Armin 6, Ruletă, Keno și Curse de Câini.

1. Armin 6

Armin 6 este un joc de pariere virtuală pe numere în cotă fixă. Îl vei găsi în majoritatea agențiilor și va fi redat simultan, pentru a nu exista riscul unei parieri frauduloase.

Jocul constă într-o extragere de 2 minute și 30 de secunde. Mai precis, vorbim despre 35 de numere din 49. În timpul extragerii, pe televizoarele din agenții vei afla informații despre posibilitățile de pariere Armin6.

Poți plasa mai multe pariuri: Pariu simplu, combinat, culoare, primul număr sub/peste 24.5, suma primelor 5 numere sub/peste 124.5, par/impar și nu numai.

Pariul Armin6 constă în indicarea corectă a cel puțin 6 numere dintre cele extrase. Numărul maxim de numere pe care vei putea paria/bilet este de 10.

Armin Six la Arminbet

2. Ruletă

Dacă ești pasionat de cazino, atunci cei de la Arminbet s-au gândit la tine, deoarece oferă posibilitatea de a miza pe o Ruletă Virtuală, exact ca la un cazino veritabil.

Ruleta la Arminbet

3. Keno

Keno este o loterie virtuală, în care extragerea numerelor are loc o dată la 5 minute. Toate extragerile vor avea loc simultan în agenții, deci nu te gândi la posibilitatea păcălirii acestui sistem.

Keno la Arminbet

4. Curse de Câini

Un alt joc virtual oferit de Arminbet sunt curesele de câini. La fiecare dintre acestea vor participa 6 câini, ei fiind notați cu numere de la 1 la 6. Ai posibilitatea să plasezi pariuri precum: câștigător, în primii 2 sau 3, par/impar și multe altele.

Curse de caini Arminbet

8. Ce trebuie sa stii despre Armin Mega Cota, Armin Plus, Fotbal 6 si Armin 12

Arminbet pune la dispoziție pariorilor și o serie de sisteme de pariere interesante, care vin practic în ajutorul acestora. Ai șansa de a te bucura de cote mărite, cote fixe pentru diferite piețe și nu numai. Vezi, mai jos, care sunt acestea:

 • Armin Mega Cotă constă într-o selecție a operatorului de meciuri zilnice, la care pariurile de tipul 1×2 au cote mărite. Vestea bună este faptul că poți juca mai multe Mega Cote pe un singur bilet!
 • Armin Plus este de asemenea o selecție de meciuri la care beneficiezi de cote mărite pe piețele 1×2. Totuși, vei putea juca pe un bilet doar unul dintre ele, iar asta în combinație cu alte 5 meciuri minimum.
 • Fotbal 6 este un sistem de pariere foarte interesant. Aici vorbim de evenimente sportive echilibrate, unde operatorul Arminbet oferă o cotă fixă de 2.85 pentru orice rezultat 1, X sau 2. Pentru a beneficia de Fotbal 6, trebuie să pariezi pe toate cele 6 evenimente selectate zilnic de cei de la Arminbet.
 • Armin 12 este o selecție de 12 meciuri în care pariurile de genul 0-2 goluri și peste 2.5 goluri au aceleași cote: 1.95.

Armin Mega Cota, Armin Plus, Fotbal 6 si Armin 12

9. Loto la Arminbet

Dacă vrei să pariezi pe Loto, vei fi fericit să auzi că la Arminbet găsești o ofertă foarte bogată în acest sens. Printre cele mai populare loterii disponibile la operator și pe care vei putea să îți încerci norocul sunt:

 • Polonia Keno
 • Grecia Kino
 • Italia Keno
 • Slovacia Keno.

Loto la Arminbet

Extragerile sunt dese, din 5 în 5 minute, așadar poți miza în orice moment pe loteria favorite, evident, în limita programului agenției.

Site-ul celor de la Arminbet oferă și o pagină în care poți viziona rezultatele extragerilor, pentru ca tu să îți poți verifica biletul!

Rezultate LOTO Arminbet

Pariorii aleg să joace LOTO de acasă cu
Superbet – CLICK AICI!

10. Oferta de pariere pre-meci si la live la Arminbet

Oferta de pariere pre-meci de la Arminbet este una de nivel mediu. Evenimentele importante vor avea în general peste 20 de piețe de pariere, iar aici ne referim la cele mai comune și importante, precum:

 • 1×2
 • rezultat prima/a doua repriză
 • Handicap
 • total goluri ș.a.

Oferta pariere Arminbet

În ceea ce privește oferta de pariere LIVE, aceasta este una destul de slabă, însă să nu uităm că discutăm despre o agenție offline, deci nu iese din tiparul general. Cele mai multe pariuri LIVE le vei găsi în agențiile Arminbet pentru Fotbal și Tenis.

11. Sediile Arminbet in Romania

La momentul scrierii acestui articol, Arminbet deține peste 600 de sedii răspândite pe întreg teritoriul României.

Concret, județele în care vei putea paria la Arminbet sunt: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covansa, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.

Dacă vrei să consulți lista localităților și să descoperi adresele agențiilor Arminbet, o poți face pe site-ul lor, la secțiunea Agenții.

12. Program casa de pariuri Arminbet

Fiind vorba despre multe agenții deschis în regim de franciză, programul poate să difere de la una la alta. Totuși, trebuie cele mai multe dintre sediile Arminbet au un program de lucru similar cu cel al majorității din acest domeniu, anume:

 • Luni: 10:00-22:00
 • Marti: 10:00-22:00
 • Miercuri: 10:00-22:00
 • Joi: 10:00-22:00
 • Vineri: 10:00-22:00
 • Sâmbătă: 10:00-22:00
 • Duminică: 10:00-22:00

13. Programul de sarbatori al sediilor Arminbet

Program de Crăciun și Revelion Arminbet

În zilele de 24 și 31 decembrie, sucursalele Arminbet vor funcționa cu un program mai scurt decât cel obișnuit.

Pe datele de 25 decembrie și 1 ianuarie, sediile operatorului vor fi închise, deci ar trebui să te orientezi către parierea la o casă de pariuri online în acea perioadă.

Program de Paște Arminbet

Situația este similară și în cazul Paștelui. În ziua de duminică, toate sucursalele Arminbet vor fi închise. Ele vor putea fi vizitate de către pariori în ziua de sâmbătă, dar și luni, asta în limita unui program de funcționare ceva mai scurt.

14. Franciza Arminbet - cum sa devii partener

Vrei să intri în industria pariurilor sportive? O poți face prin francize Arminbet! Dacă îți dorești să devii partener, îți trebuie practice un spațiu commercial, cafenea, bar și nu numai.

Franciza Arminbet

Cei de la Arminbet caută spații comerciale cu vad, care să aibă o suprafață de 30-50 metri/pătrați. Dacă spațiul pe care îl deții corespunde celor de mai sus, nu-ți mai rămâne decât să iei legătura cu cei de la Arminbet, folosind pagina de Contact.

15. Care este site-ul Arminbet?

Site-ul celor de la Arminbet este www.arminbet.ro. Se poate spune că acesta încântă cu platformă destul de user-friendly, deci nu ar trebui să ai problem în a naviga pe el. Mai jos poți vedea o imagine cu acesta.

Site-ul Arminbet

16. Pot paria online la Arminbet?

Nu. Din păcate, Arminbet este o agenție de pariuri stradală, care nu oferă opțiunea de pariere online, așa cum o face casa de pariuri Fortuna, spre exemplu.

 

17. Pareri si concluzii despre Arminbet

În concluzie, putem spune că agenția de pariuri Arminbet este una care lasă o impresie plăcută. Deși vorbim despre o casă de pariuri offline, aceasta s-a extins destul de mult, având la ora actuală sute de sedii.

La Arminbet vei găsi oferte de pariere bune, atât pentru evenimente din sport, cât și pentru evenimente non-sportive, dar nu la nivelul unei case de pariuri online.

18. Cazinoul Arminbet

Așa cum era de așteptat, pasionații de cazino vor trebui să se îndrepte către o altă agenție dacă își doresc să se bucure de jocurile specifice. Astfel, te invităm să dai click pe butonul de mai jos pentru a descoperi topul celor mai bune cazinouri din România!

AICI ai topul celor mai bune cazinouri licențiate
din ROMÂNIA!

Evalueaza casa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri - Joi 25.07.2024

Ponturile zilei din fotbal Vladimir - Joi 25.07.2024

Pontul Zilei 24 Iulie Liga Campionilor
24.07.2024 21:15

Biletele Zilei

Biletul zilei – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.01 – Castig potential 604 RON

Biletul zilei tenis – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.07 – Castig potential 621 RON

Biletul zilei tenis – Marti 23 Iulie 2024 – Cota 2.13 – Castig potential 639 RON